Mijn blog.

Hoi allemaal,
Leuk dat je even een kijkje komt nemen. Laat gerust een berichtje achter en kom gauw nog eens kijken.
Heb je vragen, mag je me altijd mailen.
Groetjes Joanvrijdag 29 juni 2012

Different Colors

Gister een hele leuke avond bij Paper & Pictures gehad vanwege de lancering van de verkoop van de stempels van Different Colors (Van Judith). Ze hadden 3 leuke make en takes.
Daarna nog even een paar leuke stempels gescoord.

Als eerste een kaart gemaakt. Eerst gestempeld, daarna met clear embossingpeoder de hortensias bewerkt. De randen geïnkt en de witte delen gesponst met twee kleuren inkt. Het kaartje op een cremekleurige kaart geplakt en een touwtje eromheen geknoopt.


Eerst het blauwe cardstock op maat gemaakt om het boekje heen. Vast gezet met een touwtje. Van crèmekleurig cardstock een reep gesneden, deze gestempeld en gescheurd. Tweestrookjes kraftpapier op maat gesneden en gescheurd. Schelpen gestempeld en uitgeknipt. Daarna alles geplakt met lijm en foamtape. Een touwtje eromheen en echte schelpjes met een gluedotje vastgezet.Als laatste een doosje gevouwen. Citroenen en limoenpartjes gestempeld met groen en geel. Deze uitgeknipt en op het deksel geplakt. De binnenkant van het doosje in tweeën gesplitst door een vakverdeling. Daarna 4 labels gestempeld en geïnkt. Dit is het resultaat.Geen opmerkingen:

Een reactie posten