Mijn blog.

Hoi allemaal,
Leuk dat je even een kijkje komt nemen. Laat gerust een berichtje achter en kom gauw nog eens kijken.
Heb je vragen, mag je me altijd mailen.
Groetjes Joanzaterdag 31 augustus 2013

Beurs

We zijn naar de beurs geweest; de Knotsgekke kaarten dagen in Zwolle. Wat was het weer leuk en gezellig. Veel te veel gekocht :)
Wat ik extra leuk vond, was dat de Nederlandse Swappers er stonden. Ze hadden een goed initiatief verzonnen waar ik aan mee heb gedaan. Ze wilden van iedere swap die ze tot nu toe hebben gedaan twee exemplaren op de kraam tentoonstellen. Ik heb mee gedaan met de chocoladeswap en de lekkerbekkenswap. Mijn doosjes stonden dus op de kraam, met mijn naam erbij. Zo leuk om te zien.


Wij staan daar gezellig te kletsen en kennis te maken. Komen er twee dames met Judith van Ludiec. "Kijk dat doosje bedoelen we, die vinden we leuk en willen we na maken". Wat denk je: dat is mijn doosje! Ze wilden graag het patroontje. Helaas, ik werk altijd uit mijn hoofd en soms met een kladje voor de maten. Maar ik kon het ze uitleggen en ze kwamen er wel uit. En anders bestaat er ook nog zoiets als mailen. Ze had zelfs foto's van mijn blog, van een ander doosje, op haar telefoon staan. Zo leuk.
Staan ze nog even verder te kijken en zien ze nog een doosje wat ze mooi vinden. Laat die nou ook van mij zijn!
Lachen toch :)

In de Telegraaf van vrijdag 30 augustus op pagina 5 vind je een leuk artikel over de Nederlandse Swappers, knutselmutsen en de beurs :)

2 opmerkingen:

  1. He Joan, het was zo leuk je te ontmoeten op de kgkd! En heel erg bedankt voor je mooie bijdrage!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk hé, zo'n beurs waar je iedereen ontmoet. We hebben zulke leuke dagen gehad! Leuk om jou ook te ontmoeten.

    BeantwoordenVerwijderen