Mijn blog.

Hoi allemaal,
Leuk dat je even een kijkje komt nemen. Laat gerust een berichtje achter en kom gauw nog eens kijken.
Heb je vragen, mag je me altijd mailen.
Groetjes Joandonderdag 24 april 2014

Bureau Swap

Het was tijd bij de Nederlandse Swappers voor een nieuwe swap. Deze keer de bureauswap. Je moest 4 bureau-dingen maken of pimpen. Denk daarbij aan paperclips, een post-itblokje, pen, potlood, punaises, schaar, plakband etc..
Mijn maatje houdt van paars/ lila. Alles heb ik dan ook in deze kleuren gemaakt voor haar.


Ik was laatst een leuke opbergdoos/ archiefdoos/ tijdschriftenbewaardoos tegen gekomen en die heb ik gemaakt. Er passen precies folders in. Mijn maatje moest alleen wel de onderkant nog tegen elkaar aan plakken zodat het een doos werd.
 Daarbij heb ik een post-itblokjeshouder met potloodhouder en potloodje gemaakt. Ook deze moest aan de onderkant nog geplakt worden. Dan blijft hij schuin rechtop staan, zodat je er makkelijk op kunt schrijven. Jammer dat er geen paarse post-itblokjes zijn :)

Toen was het tijd voor de kleine freubelaarijtjes: paperclips versierd met een vlinder en punaises met embossingpoeder gekleurd. Dat laatste is echt heel makkelijk.
Je verhit een punaise met de heattool. Dan doop je de punaise in de embossingpoeder en dan verhit je de punaise weer. Het embossingpoeder smelt om de punaise heen en zo kun je punaises in iedere gewenste kleur maken.

Dan een bewaardoos gemaakt met vakjes zodat de punaises, paperclips ed  erin konden. Nog wat tabs gemaakt in de kleuren van mijn maatje en een puntenslijpertje beplakt met washitape.


 En als laatste een bijpassende kaart voor Matty.
Ik hoop dat ze er veel plezier aan heeft. Ik vond het weer erg leuk om te maken.

Van Matty heb ik een prachtig doosje gekregen. Bekende stempel :)
Met daarin een doosje met paperclips en een heel schattig plakbandrollertje met washitape. Echt heel leuk. Een pen en een notitieblokje erbij en alles kan zo ingepakt worden.


2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige cadeautjes heb je hier weer gemaakt Joan!!! Prachtig!!

    Groetjes
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet dat er leuk uit, en zelf ben je ook mooi verwend!

    BeantwoordenVerwijderen