Mijn blog.

Hoi allemaal,
Leuk dat je even een kijkje komt nemen. Laat gerust een berichtje achter en kom gauw nog eens kijken.
Heb je vragen, mag je me altijd mailen.
Groetjes Joandinsdag 22 juli 2014

Nederlandse Swappers

Ik ben sinds kort een van de mede-organisatoren van de Nederlandse Swappers. Een blog voor iedereen die eens mee wilt doen met swappen op knutselgebied; kort gezegd: ruilen.
Een keer per maand komt er een nieuw thema. Vind je dat leuk, schrijf je je in en word je gekoppeld aan een maatje. Voor jouw maatje maak je dan de swap in thema en jij krijgt er eentje terug van jouw maatje.

Af en toe hebben we een candy, dan worden we gesponsord door een winkel met leuke knutselspullen en mogen we wat weggeven. Altijd leuk :)

We gaan de volger van de maand nieuw leven in blazen. Dan wordt iedere maand een van onze actieve volgers in het zonnetje gezet.

En nu zijn we bezig met de zomerchallenge.
Een week lang, iedere dag een correspondentiekaartje maken in thema. Dat thema krijg je van ons en is iedere dag anders. Je post je creatie op facebook of op het blog. Aan het einde wordt er een kaartje uitgekozen en daar hebben we wat leuks voor. Je hoeft niet iedere dag mee te doen, mag wel natuurlijk :)
Voor de zomerchallenge zijn we zelf ook bezig geweest om inspiratievoorbeelden te maken. Daarom nu een week lang iedere dag mijn inspiratiekaartje op thema.

Vandaag de eerste: je favoriete stad (en dat is natuurlijk Hoorn!).


En de tweede (want we zijn gister al begonnen) gebruik bloemen op je kaart.


1 opmerking:

  1. Wow deze bloemenkaart vind ik de max, heel erg mooi gedaan hoor!!

    Groetjes
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen