Mijn blog.

Hoi allemaal,
Leuk dat je even een kijkje komt nemen. Laat gerust een berichtje achter en kom gauw nog eens kijken.
Heb je vragen, mag je me altijd mailen.
Groetjes Joan







vrijdag 28 februari 2014

Workshop

Laatst bij Annette weer een leuke workshop gedaan. Stempeltechnieken.
Leuke nieuwe techniekjes geleerd, oude technieken herhaald met een leuk resultaat.


Een dag later meteen met mijn moeder en twee vriendinnen nog een keer een van de technieken uitgeprobeerd. Helaas dachten we dat we wit embossingpoeder hadden, maar het bleek clear embossingpoeder te zijn. Zo krijg je meteen een heel ander resultaat :)





Christmas Cards all the year round

Weer een nieuwe maand, dus een nieuw thema bij Christmas Cards all the year round. Dit keer moest ik een "stepcard" maken. Even gespiekt op pinterest en daar kwam ik een leuk modelletje tegen.
Ik heb een hele mooie kerstboomstempel en die heb ik daar voor gebruikt. Eerst gestempeld met donkerblauw op donkerblauw papier, daarna de stempel opnieuw beïnkt aan de randjes met wit en deze daar overheen gestempeld. Het is net of er een laagje sneeuw overheen ligt. Wat sneeuwvlokken en glittersteentjes en een nieuwe tekst.


donderdag 13 februari 2014

Valentijns Swap

Ik heb de Nederlandse Swappers weer mee gedaan aan een swap. Dit keer de Valentijns swap. Ze hadden een bingo kaart gemaakt en je moest een rijtje uitkiezen die je dan maakt voor je swapmaatje.
Heel erg leuk.
Mijn maatje was Daphne en ze houdt van roze. Dus ik heb me uitgeleefd op die kleuren, want normaal doe ik daar weinig mee. Het was dus een uitdaging.

Dit is wat ik allemaal heb gemaakt voor Daphne:

 
Ik heb gekozen voor het rijtje: Bloem, snoep, liefde, wol. Hier moeilijk te zien, maar het rijtje wat ik heb gekozen, heeft vlindertjes.

Bloem:
Ik ben gek op doosjes en heb een paar doosjes uitgestanst in verschillende kleuren roze. Ingepakt in een cellofaanzakje en deze versiert met een bloem.
Daarbij een langwerpig doosje met verschillende maten roosjes.


Snoep:
Een klein vierkant doosje helemaal gekleurd met roze. |Een wikkel eromheen gedaan en gevuld met chocoladekoffieboontjes.


Liefde:
Twee hartjes gemaakt. Ik kwam dit tegen op Pinterest en vond het zo'n leuk idee.
Als je aan het label trekt komt het eruit en daar staat een spreuk op.


En als laatste Wol:
Ik heb een kaartje uitgestanst en dit omwikkelt met wol, lint en kraaltjes. Daarna een pillwo-boxje gemaakt en bestempeld en ze alledrie daarin gedaan.


Het geheel ingepakt in een doos die door de brievenbus past. Ik hoop dat Daphne er blij mee is. Ik vond het in ieder geval leuk om te maken.


En dit heeft Daphne voor mij gemaakt. Een potje lipbalsem, waarvan ik denk dat het zelf gemaakt is. Leuk! Die kruisjes zijn ook leuk. Die krijgen een ere plekje op mijn wc. Een mooie valentijnskaart en een notitieblokje, altijd handig.
Hartstikke leuk. Dank je wel Daphne!
Kijk ook eens bij Daphne, zij maakt mooie dingen: http://www.postvandaphne.blogspot.nl/




woensdag 12 februari 2014

Bollenbakjes

Ik heb via een vriendin hele leuke bollenbakjes gekocht. Houten, vierkante bakjes. Heel leuk om spulletjes in op te bergen.
Ik heb ze schoon gemaakt en daarna in de whitewash gezet. Toen mijn boekenkast opgeruimd om plaats te malen.
Nu staan ze mooi bij elkaar in mijn boekenkast en gevuld met verf, inkt, stanzen etc..




dinsdag 11 februari 2014

Kaartje

Voor de zoon van mijn vriendin een kaartje gemaakt voor zijn verjaardag. Hij houdt erg van voetballen, dus een beetje een voetbalschoenkaartje gemaakt.
Geld erin en klaar... :)