Mijn blog.

Hoi allemaal,
Leuk dat je even een kijkje komt nemen. Laat gerust een berichtje achter en kom gauw nog eens kijken.
Heb je vragen, mag je me altijd mailen.
Groetjes Joanmaandag 20 januari 2014

90

Mijn tante is vandaag 90 geworden. Gisteren hebben we met de hele familie heerlijk gebruncht in Hotel Vianen. Wat een zaligheid en gezelligheid.
Speciaal voor mijn tante, mijn lievelingstante :), heb ik een bijzonder cadeautje gemaakt. Natuurlijk een kadoosje.
Vroeger hielp ze altijd in het bejaardenhuis met handwerken, de soos, tombola's en knutsels. Ze was ontzettend handig. Als mijn moeder op vakantie was en ik had vragen over naai-projecten dan kon ik altijd bij haar terecht.
Laatst kwam ik op het blog van Christine van Vintage Creative Art een heel leuk klosje tegen.Voor mij was het meteen duidelijk dat ik dat voor mijn tante zou gaan maken.
Ik heb een wc rolletje als basis gebruikt. Dit beplakt met papier waarop kleding en naaipatronen stonden. Daarna aangekleed met allerlei naai-producten. Een tweede wc rolletje heb ik open geknipt en een strookje tussen uit gehaald. Daarna weer aan elkaar vastgemaakt en ook beplakt. Het was dus iets kleiner als het eerste rolletje en zo schoven ze mooi in elkaar, zodat een doosje werd.
Ze vond het erg mooi. En mijn nichten ook :)
2 opmerkingen:

  1. Wat een mooi geschenk doosje, ze kan er van alle kleine spulletjes instoppen, ik ben er zeker van dat te tante er heel gelukkig zal mee zijn!!Prachtig hoor!!!

    Groetjes
    Maria

    BeantwoordenVerwijderen