Mijn blog.

Hoi allemaal,
Leuk dat je even een kijkje komt nemen. Laat gerust een berichtje achter en kom gauw nog eens kijken.
Heb je vragen, mag je me altijd mailen.
Groetjes Joanzaterdag 22 maart 2014

Swap

Ik heb weer mee gedaan aan een van de swap van de Nederlandse Swappers. Deze keer de lente-aftel-swap. Mijn maatje is Sientje en ik heb meteen even op haar blog gekeken om inspiratie op te doen. Sientje maakt overigens hele mooie dingen.
Voor de swap: je moest een middelgroot luciferdoosje pimpen, daarin 5 bloemen, 4 lintjes, 3 knoopjes en 2 bedeltjes en 1 vlinder (liefst zelfgemaakt). Omdat ik geen luciferdoosje heb, maak ik het doosje zelf van stevig crèmekleurig karton. Dan kan ik dat helemaal aankleden zoals ik dat wil. Sientje houdt van warme, bruine kleuren (ook mijn kleuren), romantisch, vintage en cas. Helemaal mijn ding.
Ik ben als eerste met de vlinder begonnen. Deze heb ik uit wit vilt geknipt en daarna aan elkaar genaaid en gevuld met lavendel uit eigen tuin. Daarna was de kaart aan de beurt. Daarmee kon ik lekker inkten en stempelen. Op Pinterest had ik een mooi vlinder-pop-up-kaartje gezien. Dit was een mooie gelegenheid om eens te kijken of ik dat voor elkaar kon krijgen. Het heeft drie kaartjes gekost en toen was het zoals ik het hebben wilde. Daarbij heb ik twee grote paperclips versierd met een vlinder en die erin gestoken. De lintjes heb ik allemaal om een garenkaartje gewikkeld die ik eerst gestempeld heb. Alle onderdelen in zakjes verpakt en deze ook weer versierd.
Daarna een brievenbusdoos gemaakt waar alles precies in pastte en verstuurd naar Sientje. Zij heeft het van de week ontvangen en was er blij mee.
Dit heb ik van Sientje ontvangen. Erg mooi, ik ben er blij mee.


3 opmerkingen:

 1. Oh wat ziet dat er leuk uit!
  En die inpakken en weggeven stempel is er perfect voor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor.
  Ik ben ook een swap maatje van Sientje geweest, ze maakt idd erg mooie dingen.

  Jouw swap is heel erg zorgvuldig en mooi gemaakt (wat ik uit ervaring ook weet!)
  Echt over nagedacht en met liefde gemaakt.
  Mooi hoor, allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog steeds super blij met jouw swap zo mooi gemaakt! Samen met mijn knutselvriendinnen zitten we steeds vol verwondering te kijken naar de grote kaart die is zoho mooi! De rest ook hoor!

  BeantwoordenVerwijderen